Mästarnas Mästare; uppgift 4 av 15

10 st deltagare i Finalen (Kvalificerat sig via Kvalomgången och Mellanrundan)
Eva-Lotta, Ing-Britt J, Znogge, Gunnel, Anita L, Christina O, Cecilia O,
Lena W, Lisbeth, och Emil.
Mitt önskemål: Enbart svar från de tio aktuella deltagarna.
 
Uppgift: KAN HON HETA
Svar: 2 bokstäver
Tävlingstid: 19:00-21:00
Poäng för rätt svar: 10-8-7-5-4-3-2-1-1-1

Ditt mål: Ha kul. Försök hinna deltaga varje kväll. Var stolt över att du lyckats ta dig till FINAL!😊 Tänk på att över hundra personer varit med och tävlat genom de tio åren.

Regler: Bokstäverna ska vara precis som mitt facit. Vid dramatik i sluttabellen avgör den som i Finalen fått högst uppgiftspoäng. I nästa läge högst i Mellanrundan. I tredje läget högst poäng i Kvalomgången. Räcker inte det blir det andra läget i Finalen o.s.v.
Om WordPress skulle krångla eller strömmen försvinner lägger jag in när det funkar igen och tävlingstiden blir från ”då” och två timmar framåt.

Efteråt:
Mitt facit: BO
Flest titlar först: Eva-Lotta, 3 (Gunnel, Cecilia och Anita flåsar i nacken på 3)

Mästarnas Mästare ska koras:

PlatsTABELL 4POÄNGDELT.
1Anita L284
2Cecilia O154
3Lena W84
4Christina O73
5Eva-Lotta04
5Lisbeth04
5Znogge04
5Gunnel04
5Ing-Britt04
5Emil01
    
😊Ingen Vinnare297-10-4-8

Priser:
Skrap-Kryss till palltrion i Finalen, en från plats 4-10 (deltog i alla finaluppgifterna), segraren i Mellanrundan och flest titlar först.

34 tankar på “Mästarnas Mästare; uppgift 4 av 15

 1. I efterhand har man tid att läsa mellansnacket. Nu tycker jag det är hög tid att du fjäskar för våra hundar men jag är inte bitter. Något säger mig att du kan gratulera Anita igen. Varför tänkte jag inte på det namnet? Det ligger ju utan överdrift mig varmt om hjärtat om man så säger ❤ Dock kan jag säga att även om mitt svar är fel så är jag faktiskt jäkligt stolt över det för det är ett smart svar. Over and out!

  Gilla

 2. Ingen vinnare får gärna sitta här uppe hos mig och beundra utsikten så stör hon inte under den tiden i alla fall. Jag har länge velat ha ett allvarligt samtal med henne, så då ska jag passa på.
  Trevlig kväll!

  Gilla

   • Bra, då blir det lättare för de tävlande i fortsättningen. Det ska bli spännande.
    Ja, jag är en kvällsmänniska och hade gått och lagt mig vid den tiden.
    Trevlig kväll.

    Gilla

  • F-låt Wiolettan, jag har inte hunnit hälsa på dej. Precis när du kom upp tänkte jag hälsa på dig men då halkade jag å föll med huvudet rakt ner i ryggsäcken. Nu har jag äntligen kommit loss, så Hej på dig! 🙋‍♀️

   Gilla

   • Hej Laila
    Det gör inget, det var nog bara bra för jag var helt utpumpad då jag kom upp, men har nu äntligen hämtat mig. Nu får vi sitta här och heja på de andra och njuta.

    Gillad av 1 person

 3. Men … det här är ju inte klokt! Det var tur att jag försökte att klura lite igår innan jag svarade för jag tänkte kasta mig på tangentbordet. Första tanken var nämligen My … lilla My är ju alltid aktuell. Men så tänkte jag att nä … det är nog för lätt, Bosse försöker nog lura oss. Var länge inne på att svara Py … tänkte lite på att du gillar säkert Py Bäckman och hennes fina texter. Hade till och med skrivit in svaret och skulle trycka på ”Skicka kommentar”. Men så tittade jag en sista gång på frågan … ”Kan hon heta” och tänkte mig en fortsättning, ”men det är inte så vanligt”. Kunde det vara ett typiskt mansnamn? Och vilket sådant finns på två bokstäver om inte lekledarens namn, Bo 🙂 Så plötsligt dök Bo Derek upp i huvudet. Aha … Kollade om det fanns några kvinnor i Sverige som hette Bo och det fanns det så då fick det bli svaret. Pust … lång förklaring men så gick tankarna. Och jag är glad att ”Ingen vinnare” fick tji den här gången … Men min tur kan inte hålla i sig så ikväll blir det nog noll poäng för mig men då hoppas jag att någon annan sätter dit ”Ingen vinnare” … 🙂

  Snö här på fastlandet … kaos igår i trafiken och nu börjar nya flingor falla. Hoppas ni har det bra på öjn!

  Kram

  Gilla

  • Kul att få läsa om dramatiken bakom dina tio poäng. De kom inte till hur lätt som helst. Första gången jag hörde talas om det var när jag såg ”storfilmen” med Bo Derek. Sedan har det dykt upp då och då men bara internationellt för mig. Nu vet jag lite mer. Tack.
   Kram.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s