Fråga 23

I vilket fiskeläge befann vi oss i?

A. SYSNE
B. GRYNGE
C. YGNE

Bosses förtugg:
Nu ser jag både huvudet och två armar på Marianne. 😉

På torra land:
❤ = Skrap-Kryss
1. Znogge ❤

Läget i bassängen efter 23 frågor:  
Marianne, 7 m upp till bassängkanten
Wiolettan, 25 m
Sven-Arne, 36 m
Kerstin N, 38 m
Maj, 41 m
Ing-Britt, 45 m
Lena W, 47 m
Lizzanpizzan, 61 m
Börje, 61 m
Marie T, 63 m
Thomas, 64 m
Anita, 65 m
Laila, 66 m
Blomsterbönan, 66 m
Minton, 70 m
Louise, 70 m
Ni sexton simmare ovanför denna text har fortfarande rent teoretiskt en chans att nå torra land. 7 x 10 poäng. Jag lovar att släppa ut allt vatten nästa onsdag, 1 december. Ingen kommer till skada. 🙂
Gunnel, 72 m
Marie K, 73 m
Ditte, 73 m
Eva J, 75 m
Signhild, 75 m
Eva-Lotta, 79 m
Martin, 81 m
Kerstin J, 84 m
Gunilla W, 86 m
Mia J, 90 m
Inger, 90 m
Eva R, 90 m
Primrose, 93 m
Ingela, 94 m
Emil, 96 m
Anki A, 97 m

Anette, 100 m
Anna T, 100 m
Susie, 100 m
Övriga befinner sig i omklädningsrummet. 😊

52 tankar på “Fråga 23

 1. Kommer det inte in något förslag från STORmästaren tro? 🙂
  Härligt att notera att ingen av er har fått fnatt och börjat simma åt fel håll. 🙂 Men det hände några gånger i början att jag automatiskt räknade uppåt i min tabell bakom disken. Logiken pekade ditåt.

  Gilla

   • Då skriver jag 1-0 till dig mot mig. Grattis.
    Du är otrolig. Den här tredje säsong är jag ännu mer imponerad av att du fixade det så snabbt.
    Just den utflykten minns jag kristallklart. Precis innan jag noterade mannen i båten, på tillbakavägen från vår cykeltur, hade jag öst på för att inte flocken med de biffiga korna skulle nå grusvägen och ockupera den för mig. Min visdom om ämnet var att de är riktiga snabba, om de vill, på att förflytta sig till något intressant. Bilden på mannen åkte direkt till en novembermapp. När jag valde bilder under hösten tänkte jag mest på att bakgrunden med skogen skulle leda någon vidare till rätt svar. Ygne med sin klippighet var mest en reserv i trion. Grynge som jag inte visat upp ännu är en pärla. Där finns en skog bakom en läcker och populär sandstrand.
    Godmorgon. Onsdag. Då har du gruvdag idag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s