Fråga 22

Vad tror du detta är?

A. SOLROS
B. RUDBECKIA
C. ANTILOPÖGA

Bosses eftertugg:
Stort GRATTIS till Znogge, som för tredje gången av tre möjliga vinner denna ”bildtävling” på gotlanduppochner. 😀 Jag hoppas Znogge får sällskap på torra land av andra från bassängen, de närmaste dagarna. Det tycks bli en rejäl fight om de två pallplatserna och plats sex. Hur det går med mitt favorittal tretton återstår att se. Risken att jag själv få skrapa den finns allt där. Om de som har chans fortsätter att deltaga kan det förhindras.

På torra land: ❤ = Skrap-Kryss
1. Znogge ❤
2. Namn ❤
3. Namn ❤
4. X
5. X
6. Namn ❤
7. X
8. X
9. X
10. X
11. X
12. X
13. Namn ❤

Läget i bassängen efter 22 frågor:  
Marianne, 15 m upp till bassängkanten
Wiolettan, 25 m

Sven-Arne, 36 m
Ing-Britt, 45 m
Lena W, 47 m (Just nu på plats 6)
Kerstin N, 47 m
Maj, 48 m

Lizzanpizzan, 61 m
Börje, 61 m
Thomas, 64 m
Anita, 65 m
Marie T, 69 m (Just nu på plats 13)
Laila, 70 m
Minton, 70 m
Louise, 70 m
Gunnel, 72 m
Marie K, 73 m
Ditte, 73 m
Eva J, 75 m
Blomsterbönan, 76 m
Signhild, 78 m
Martin, 81 m
Kerstin J, 84 m
Eva-Lotta, 84 m
Gunilla W, 86 m
Mia J, 90 m
Inger, 90 m
Eva R, 90 m
Primrose, 93 m
Ingela, 94 m
Emil, 96 m
Anki A, 97 m

Anette, 100 m
Anna T, 100 m
Susie, 100 m
Övriga befinner sig i omklädningsrummet. 😊

59 tankar på “Fråga 22

  • Jag hade heller inte velat vara kvar alltför länge i en sådan djup bassäng. Ändå hade du i år ingen kanonstart. Sedan gick det undan. Undra hur det hade gått för Greger om han deltagit i år? Han var en frisk fläkt förra gången. Tur du inte ”hoppade av” som du var inne på innan start. Jag har för mig att du hade samma tankebanor förra året. När jag tänker runt ämnet har jag full förståelse.

   Helt rätt. Skulle någon missa, som kommit upp, tar domaren bort kommentaren så det inte stör de tävlande. Vilken makt domaren/undertecknad har. Synd det inte är samma sak med allt som händer just nu med inläggningarna. Strul sista dagarna. Inga foton igår. Idag är de tillbaks. När det tillkom linjer under alla rader igår var jag inte glad. Mycket extrajobb för mig.

   Gilla

   • Jag ”brukar” starta ganska diskret för att komma sedan för det gäller att disponera sitt lopp 😉 Skämt åsido vill jag dock tillägga. Greger Byskata var väldigt vass förra året så lite synd att han inte var med i år.
    Jag lovar att inte svara på resterande frågor 😉

    Gilla

 1. Igår gissade jag rätt på solros för en gångs skull. Loggade i från mobilen. Men idag ser jag att min kommentar inte kom med. Suck! Där ser man, that’s life. Kanske jag drunknar nu, usch 😵 Men jag skulle kollat min inloggning bättre.Har du konstgjord andning beredd, ifall att….?

  Gilla

 2. Igår gissade jag rätt på solros för en gångs skull. Loggade i från mobilen. Men idag ser jag att min kommentar inte kom med. Suck! Där ser man, that’s life. Kanske jag drunknar nu, usch 😵 Men jag skulle kollat min inloggning bättre, det fungerar tydligen inte för mig via mobilen. 😖 Har du konstgjord andning beredd, ifall att….guuulp?

  Gilla

  • Kollade en extra gång nu. Du fanns inte med i en granskningsmapp.
   På något vis måste jag lösa det. Mitt ansvar som ledare gör att mina axlar ligger befinner sig vid mina anklar. 😉
   Det kommer två nya möjligheter idag. Kanske gillar du uppgiften ikväll. Solveig tror att ni kvinnor har större chans. Själv är jag inte helt säker.
   Hoppas det har kommit fram lite post till er. Annars finns det tjuvar bland postfolket. Karl Bertil Jonssons barnbarn kanske. 😉

   Gilla

   • Äsch, oroa dig inte, jag tar det som en lek. 🥳 Ligger ju å kippar efter luft, det är klart att man blir snurrig då. Men jag tror klantade mig vid inloggning, måste ju lämna lösenord (tja, det gjorde jag) i mobilen men jag minns att det blev nåt tjorv. Vi hade kortperioder utan internet igår, min mobil är via servern när jag är inne i huset. Försöker inte skylla ifrån mig men kan ha varit det. Felet var antagligen inte hos dig.
    Nä, så hör nu Bosse Bus: Massera axlarna å sträck på dig, du gör ju ett kanonjobb 💣☄️med dessa tävlingar! Roligt att vara med även om jag inte har haft Netflix och blir yr i mössan av syrebristen. Inga livbojar i sikte…bara alla dessa 🕳!
    Nya tag ikväll. Vill ju upp till ytan å få luft snart. Haha, ganska hopplöst men när min syster säger att jag är en åsna, så är jag väl det. 👋😅😂🤣 PS. Jag gillar åsnor, det är sympatiska & flitiga djur.
    Och glöm nu inte att hälsa till frugan! ⛄️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s