Uppgift 11 av 30

Uppgift: Vid vägkanten  
Svar: 7 bokstäver
Tävlingstid: 18:59-20:59
Regel: Bokstäverna ska vara exakt de rätta. Precis som i ett korsord.

Efteråt:
Facit: LUPINER
Snabbast: EVA-LOTTA ❤
1 deltagare hade rätt.
19 hade fel och bjuder på kvällspoängen.

Aktuell tabell efter 11-30 uppgifter:
1. Wiolettan, 40 p.
2. Sven-Arne Petersson, 32 p.
3. Thomas Petersson, 30 p.
4. Ingen Vinnare, 28 p. (Den osynliga skuggan)
5. Eva-Lotta, 21 p.
6. Börje Carlsson, 17 p.
7. Minton, Primrose och Anki Arvidson, 15 p.
10. Gunnel Moberg och Pia Boman, 13 p.

12. Znogge, 12 p.
13. Ditte Akker, Anita Linder, Signhild Hortberg, Ethel Hedström, Maj Johansson, Mångmamma, 2 p.
19. Eva Johansson, Kerstin Johansson, Cecilia Ottosson, Laila Larsson, Inger Börmark, Greger Byskata, 0 p.
25. Övriga i hela världen. 😉

Titlar:
1. Wiolettan, 3
2. Znogge, 2
3. Thomas Petersson, 2
4. Ingen Vinnare, 2
5. Gunnel Moberg, 1
6. Eva-Lotta, 1

Störst poängplockare (enbart som ensam):
Eva-Lotta, 19 poäng. (Uppgift 11)


43 tankar på “Uppgift 11 av 30

   • Hejsan Bosse Listtuggare! Bli inte förskräckt nu, jag vill inte skrämmas men… nu får du svar här. Kul va?! 😏 Haha, hm… jag läser med stigande intresse dessa resultatlistor. Satsar på 0 p och Dumburk. Hoppas du instiftar ett pris för det också. 😳
    Kommentar: kan inte låta bli… f-låt men du tycker alltså att det är bättre att lifta än att ta bussen – tur du bor på ett lagom gångavstånd inne i Visby. Farligt att lifta numera. Very dangerous som det skulle låtit om din tävling var internationell. Men förresten, det är den ju. 0 p igen.
    F.ö. tycker jag det är kul att du snickrar på dessa tävlingsbyggen 😄 för att roa i dystra coronatider med ruvande hot och ett alltmer tilltagande mörker här uppe i norr… och dristar mig till att ställa en uppriktigt menad fråga: undrar om du vill avslöja dina tricks för ” inre verksamhet”, det låter intressant. Vad kan det vara? Please 🙏 Hit me! som det låter titt som tätt nu för tii’n 😉
    Din supporter och ivriga korsordslösare, så snart tillfälle ges/ L L i Laxsjö i nådens år 2020.

    Gilla

   • Fortsätt du gissa på och som den konstnär du är har du oftast bättre svar än domarens facit. 😉 Varken han eller jag kan dock garantera att du får behålla nollan. Rätt som det gör du som en del andra gjort – än så länge. Direkt från jumboplats till täten. Många frågor och uppgifter kvar. Sex gånger har en deltagare varit ensam om facitsvaret. En gång fixade ingen det. Än så länge är det bara HEPBURN som varit extra lätt. Nu fika och danskt framför näsan.
    Hälsa till min namne

    Gilla

 1. Oj Oj! Vilken omgång. Den första STORA bristen i mitt nya poängsystem, egentligen alla poängsystem som jag haft genom åren, slog mig igår. Vid varje uppgift borde jag haft ett eget poäng att dela ut till den som först kommit på det bästa svaret ”utanför facitsvaret” Här hade Börje Carlsson fått ett för liftare. Men de andra felsvaren har också sin charm. Hade säkert inte varit uppskattat om jag delat ut egna poäng utöver de andra. Är Ingen Vinnare nöjd denna gång? Drog hon längsta strået? Den som följer gotlanduppochner kommer att få svaret, tabellen m.m. innan klockan 18:59. Jag skulle behövt 26 timmar per dygn. Tur jag har mina egna ”tricks” för paus, inre verksamhet, motion, kost och utomhusaktiviteter för att bygga upp någon form av energi. Ha en fin torsdag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s