Inbjudan till tre novemberaktiviteter


Här ser du femton Skrap-Kryss som ska skickas iväg den första december.

Gå in på länken https://gotlanduppochner.com/tavlingar-november-2019/ eller tryck på sidan som finns under min header: Tävlingar november 2019 står det med vit text i svart ram. Där får du all info om:
a) Korsordsmästerskapen 2019
b) Kryssa på denna blogg
c) Hotellrumstävling på Bloggäventyr med Bosse Lidén

På denna länksida finns, under hela november månad, resultat och tabell för Korsordsmästerskapen 2019. Allt för att göra det så kort som möjligt på Facebook.

Min förhoppning är att någon eller varför inte alla tre smörgåsbitarna ska passa dig läsare. 😊

Jag hoppas många vill ta chansen att uppleva tävlingsgemenskap i den mörka höstmånaden. Det kan räcka att gå in på denna blogg en gång om dagen, svara fel varje gång (66 % chans att svara fel) och ändå ha chans att bli miljonär. Hur är detta möjligt? Läs mina vinstkategorier så hittar du svaret på frågan och mycket annat.

Hjärtligt välkomna.
Om en vecka kör vi igång.

Tillägg:
Om du tillhör gruppen som inte uppskattar tävlingar och lekar så behöver du inte berätta det för mig här i en kommentar. För om sanningen ska fram måste jag erkänna att jag inte lagt ner XXX timmar sedan sensommaren för din skull. 😉 Från och med nu och hela nästa månad kommer jag att vara ”snål” med fingerspår utanför mina tre ”spelplaner”. Svarar helst med symbol. Lägger istället ner energi och tid på att detta ska bli så bra som möjligt. Jag har haft roligt under ”snickeriet” och hoppas det ska märkas av deltagarna. 😀
Det är svårt för mig att i förväg veta vad som är för svårt. För det räcker om en person har spetskunskapen om just det ämnet.
Ofta har jag haft fel. Vilket jag gärna har. Min ambition är att hitta en mix av lätt, medel och svårt. Målet är en blandning av tävling & lek. Grädde på moset är när deltagare som inte vunnit något är nöjda ändå.
Helgkram

24 tankar på “Inbjudan till tre novemberaktiviteter

  1. Kikar in och önskar er en trevlig och avkopplande helg 🙂 I kväll stiger vi på nattåget i Östersund med målet Arlanda. Och i morgon tar flyget oss till Cypern. Sedan kan jag bjuda på lite härliga bilder där i från. Kram Katarina 🙂

    Gilla

  2. Självklart håller jag koll och kommer förmodligen att vara med när jag hinner. Kan tänka mig att du har lagt ner ett gediget arbete så några negativa ord bjuder jag icke på! Tvärtom så får du en eloge för din kreativitet 😀

    Kram och ha en bra måndag!

    Gilla

  3. Jag hänger på – om jag kan och hinner. Du vet i passionister har ju så ont om tid…
    Och så är jag dålig på vad som rörs långt där nere i Skåne.
    Kul att du engagerar oss i dessa mörkrets tider.

    Gilla

Lämna en kommentar