Mästarnas Mästare; uppgift 3 av 15

10 st deltagare i Finalen (Kvalificerat sig via Kvalomgången och Mellanrundan)
Eva-Lotta, Ing-Britt J, Znogge, Gunnel, Anita L, Christina O, Cecilia O, Lena W,
Lisbeth, och Emil.
Mitt önskemål: Enbart svar från de tio aktuella deltagarna.
 
Uppgift: MÅR ILLAINVÅNARE?
Svar: 10 bokstäver
Tävlingstid: 19:00-21:00
Poäng för rätt svar: 10-8-7-5-4-3-2-1-1-1

Ditt mål: Ha kul. Försök hinna deltaga varje kväll. Var stolt över att du lyckats ta dig till FINAL!😊 Tänk på att över hundra personer varit med och tävlat genom de tio åren.

Regler: Bokstäverna ska vara precis som mitt facit. Vid dramatik i sluttabellen avgör den som i Finalen fått högst uppgiftspoäng. I nästa läge högst i Mellanrundan. I tredje läget högst poäng i Kvalomgången. Räcker inte det blir det andra läget i Finalen o.s.v.
Om WordPress skulle krångla eller strömmen försvinner lägger jag in när det funkar igen och tävlingstiden blir från ”då” och två timmar framåt.
Fantasifakta: Totte mår inte bra. Han kastade in handduken för en kvart sedan. Kan inte vara hälsosamt att stoppa i sig trettiosex bananer utan att skala dem först. 😉

Efteråt:
Mitt facit: KRÄKLINGBO
Flest titlar först: Eva-Lotta, 3

Mästarnas Mästare ska koras

PlatsTABELL 3POÄNGDELT.
1Anita L183
2Cecilia O153
3Lena W83
4Christina O72
5Eva-Lotta03
5Lisbeth03
5Znogge03
5Gunnel03
5Ing-Britt03
5Emil01
    
😊Ingen Vinnare217-10-4


Ovanligt att ”bara” hålla reda på tio deltagare.
Priser:
Skrap-Kryss till palltrion i Finalen, en från plats 4-10 (deltog i alla finaluppgifterna), segraren i Mellanrundan och flest titlar först.

24 tankar på “Mästarnas Mästare; uppgift 3 av 15

 1. Grattis Anita och övriga tror jag mig våga säga. Själv skäms jag som en hund. Substantiv i nyckeln ger substantiv i svaret och svenskläraren svarar med ett adverb…

  Gilla

  • Tack! Tänk, Kräklingbo bara kom till mig, direkt … kanske var det de obehagliga smakupplevelserna efter Covid som fick mig illamående som gjorde det 😉 Säga vad man vill men Inget ont som inte har något gott med sig … 🙂 Mn ikväll blir det nog andra bullar dock …

   Gilla

 2. Jag tackar Solveig för hennes bidrag idag. Det var även hon som valde ”Findus” för ett tag sedan när jag bad om snabbhjälp efter min sista googling av mitt val som hastigt och lustigt blivit iskallt. 🙂
  Nu ska det bli spännande att se vilka två som går till final i Idol. Mina privata tankar gick till en annan kvinna som sjöng sin version av ”Jag kommer….” för ett tag sedan. No more words. 😉

  Gillad av 1 person

   • Jag kom in först när det var kvalvecka. Tycker gott det räcker att hoppa på tåget där. När Nike sjöng ”Jolene” föll jag pladask för hennes röst och närvaro. Även om jag inte alltid gillar hennes låtval (genre) går det inte att komma ifrån att hon är den klart största färdiga stjärnan och en värdig vinnare 2022. Sorglig barndom och uppväxt. Om hon håller sig ifrån ”fel saker” i framtiden kan den bli som hon drömt om. En tuff bransch på många vis. En fördel att vara lite äldre och ha skinn på näsan. Vilken liknelse. Till och med jag har skinn på näsan. 😉
    Vilket vackert vinterlandskap vi har. ❤ Jag körde varsamt när maten skulle hämtas. Frågan är alltid om den som älskar att ligga i kofferten har sommardäck, vinterdäck eller bara vill umgås på nära håll? 😉

    Gilla

  • Nike är en färdig artist helt enkelt så jag hoppas på henne.
   Här hos oss har bilförare tre brister! De kör för fort, använder inte körriktningsvisare och håller inte avstånd till framförvarande bil. Suck, säger jag bara…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s