Missade nollorna, men fann havet rekordsnabbt

Okej! Jag gillar att leka med både bokstäver och siffror. Den här gången gällde det sistnämnda.

För jag tyckte det skulle vara häftigt att få ett bildminne från när det slog om till en fyra och fem nollor. Trist nog hände det inget när jag tryckte på uppdatering. Såg bara samma sifferrad. Till slut slapp jag se samma ojämna sifferrad. 😦

Det är bara att bita ihop. En halv miljon ska jag se i verkligheten. En sådan här story är alltid för mig glömd på nolltid. Betydligt mysigare var det igår när jag testade en ny grusväg, som jag inte trodde var tillåten/möjligt att cykla på. På under fem minuter är det numera möjligt att nå både sanden, havet och utsikten mot Ven, Själland och Helsingborg centrum. Den gula lampan som värmde hade lockat dit många längtande människor. Tyvärr tycks det dröja innan nästa gång det blir regnfritt och lockande sol. När det händer tar jag med fika i cykelkorgen. Sätter mig vid ankomsten på en bänk och njuter, förtränger alla mörka moln på alla fronter.
”Den lilla blå” åkte igår iväg på en ny resa söder ut. Hoppas han inte är för mallig när han återkommer. Jag önskar alla bloggbesökare en fin vecka. ❤

8 tankar på “Missade nollorna, men fann havet rekordsnabbt

  1. Att se dom där jämna siffrorna eller andra sifferkombinationer tycker jag också är fascinerande. Jag tänker ofta på det när jag sitter i bilen och jag ser att jag närmar mig en särskild sifferkombination. Jag fascineras ofta av att jag flera kvällar i veckan råkar se när siffrorna visar 22:22… Oavsett om jag är hemma eller på jobbet. Vad är det som gör att jag tittar på klockan just då?? Intressant och spännande och kanske lite märkligt…Ödet??
    Surt att du inte fick se alla nollor men håller tummarna att du får en bild av nästa milstolpe.
    Tänk vilken guldväg du hittat till havet! Att sätta sig och bara vara i nuet med en kopp kaffe och stunden… Det är värt mycket.
    Ha en fin vecka ❤ Kram

    Gilla

    • Jag har försökt passa på att gå ut i friska luften när det inte regnat på tvären. Precis som i Ystad slår det om snabbt. Dessutom verkar det vara olika väder från olika fönster. Kanske tur att jag bara har två håll att titta åt. 🙂
      Det ska jag göra när det blir varmare igen.

      Gillad av 1 person

  2. Att ha nära till havet är det bästa som finns! I dag och här är det i alla fall fint fortfarande så det är bara att njuta.

    Så synd att du missade nollorna men det kommer fler tillfällen!

    Kram

    Gilla

    • Känns som det är nödvändigt för att funka som människa. Men jag trivdes väldigt bra i änge på Gotland som låg mitt i skogen. Det var heller aldrig långt till en kust.

      De har jag glömt. Nu vill jag bara ha sol, värme och några hemliga saker till.
      Kram

      Gilla

  3. Det var synd att du missade nollorna. Men som sagt, fler tillfällen kommer. Vilken fin cykelväg du hittade. Att nå sanden och havet plus utsikten mot Ven och annat vänt på under fem minuter låter fantastiskt. Sol var det här igår och riktigt varmt. Nu är det regn på gång men fåglarna sjunger i varje fall utanför fönstret.

    Kram från ostkusten!

    Gilla

    • Det är fint ordnat för att slippa ifrån de större lederna, om man håller sig i hemmiljön. Jag är inte längre någon storstadsmänniska. Inser det mer och mer.
      Regn behövs säkert och fågelkvitter är ljuvligt att höra.
      Kram tillbaka från västkusten

      Gilla

Lämna en kommentar