Bloggtankar framåt

Maj-tankar:
Det gick nästan från vinter till vår på ett dygn. Dagen innan hade jag tjock jacka, mössa och vantar. Nästa dag svettades jag i bar överkropp på balkongen.

Vad mycket vi hunnit med att utforska och njuta av sista två veckorna. Som alltid lägger jag in dem på bloggen i ingen speciell ordning. Vill helst ha variation mellan kategorierna. Gotland är helt fantastiskt. Hela tiden upptäcker vi nya ställen. Samtidigt besöker vi platser som jag läst och hört om under mitt planerande.

Sedan går det inte att komma ifrån att Gotland behöver regn. Ingen kort skur eller småduggande. Det börjar redan sina i ”träsket”. Måtte det inte bli en repris på sommaren 2018. Här råder redan bevattningsförbud.

Igår bokade vi in en stuga på Fårö. Vi ville gärna besöka ön innan det är lång kö till färjan och trångt om godbitarna på en relativt liten yta. Nu håller vi tummarna för att det är ett fint väder dessa tre dagar och att det efterlängtande regnet inte faller just då. Ibland får man ha ego-tänkande. 😉

Givetvis kommer vi att fortsätta njuta av fiskelägen, godsaker på fik och snart är det den 15:e maj då medeltidskyrkorna är öppna dagtid för allmänheten.

Du får väldigt gärna tipsa vänner och bekanta om denna blogg. 🙂 Förhoppningsvis kan jag bidra till nostalgi från tidigare ö-besök eller locka människor att återkomma/komma hit för första gången. De måste såklart veta att gotlanduppochner.com finns. 😀