Bloggtankar framåt

Sommartankar:
Jag ser med stor förväntan fram emot denna sommar. Betydligt mer än förra som bara gick i ett evigt slit inför flyttningen. Kanske är det första gången som Solveig har två månaders ledighet som anställd. Därmed finns det förhoppningsvis massor av dagar att färglägga med trevliga upplevelser. Vissa saker är fasta. Vi ska flyga till Arlanda. Vi kommer att flyga till det jag kallar Sturups flygplats. Minst en gång. Kanske två gånger. Då blir det bloggredovisningar på andra bloggen. Här på hemmaplan blir det längre dagsresor som vi startar tidigt på morgonen och som vi kommer att blanda med ”innanför muren” turer. Ibland med bil, Ibland med cykel. Ibland i en kombination. Dock aldrig med bilen på cyklarna. 😉 När det gäller det sistnämnda har jag annars en inre dröm som jag vill ska gå i uppfyllelse. Först vill jag ha ”rätt väder” och att något blått ska blomma i kombination med något rött. I början av juni kommer de bästa inläggen från vår Fåröresa. För jag anser att det är ”rauksafarit” som toppar upplevelserna från den resan. Dessutom ligger där ett av de häftigaste fiskelägen som jag skådat än så länge.

Vi kommer under ”sommarlovet” att gå efter väder, dagsform och trafikstörningar. På hemmaplan ska idkas arbete i vår lya. Helst under regniga och kyliga dagar. Vetskapen att detta förhoppningsvis inte är sista sommaren på Gotland ger oändligt fler möjligheter än att ”hasta” igenom ”allt” på en semestervecka. Detta är jag otroligt tacksam för.
I första hand handlar det om att ha en mysig fritid tillsammans med min pusselbit och att vi får vara friska. ❤
Men jag vill gärna dela med mig till dig besökare. och…

… du får väldigt gärna tipsa vänner och bekanta om denna blogg. 🙂 Förhoppningsvis kan jag bidra till nostalgi från tidigare ö-besök eller locka människor att återkomma/komma hit för första gången. De måste såklart veta att https://gotlanduppochner.com/ finns. 😀