Mästarnas Mästare; uppgift 2 av 15

10 st deltagare i Finalen (Kvalificerat sig via Kvalomgången och Mellanrundan)
Eva-Lotta, Ing-Britt J, Znogge, Gunnel, Anita L, Christina O, Cecilia O, Lena W, Lisbeth, och Emil. Mitt önskemål: Enbart svar från de tio aktuella deltagarna.

Uppgift: EN AV DE SJU
Svar: 6 bokstäver
Tävlingstid: 19:00-21:00
Poäng för rätt svar: 10-8-7-5-4-3-2-1-1-1. Maxpoäng är 150 poäng.

Ditt mål: Ha kul. Försök hinna deltaga varje kväll. Var stolt över att du lyckats ta dig till FINAL!😊 Tänk på att över hundra personer varit med och tävlat genom de tio åren.

Regler: Bokstäverna ska vara precis som mitt facit. Vid dramatik i sluttabellen avgör den som i Finalen fått högst uppgiftspoäng. I nästa läge högst i Mellanrundan. I tredje läget högst poäng i Kvalomgången. Räcker inte det blir det andra läget i Finalen o.s.v.
Om WordPress skulle krångla eller strömmen försvinner lägger jag in när det funkar igen och tävlingstiden blir från ”då” och två timmar framåt. Totte har lovat att hjälpa mig med det tekniska. Zillah har inte tid. Hon letar efter sin egen röst. 😉

Efteråt:
Mitt facit: HÖGMOD
Flest titlar först: Eva-Lotta, 3 (Gunnel och Cecilia O skuggar på lika många titlar)

Mästarnas Mästare ska koras:

PlatsTABELL 2POÄNGDELT.
1Cecilia O102
😊Ingen Vinnare10😉
2Anita L82
3Eva-Lotta02
4Lena W02
5Lisbeth02
6Znogge02
7Gunnel02
8Ing-Britt02
9Emil01
10Christina O01

Priser:
Skrap-Kryss till palltrion i Finalen, en från plats 4-10 (deltog i alla finaluppgifterna), segraren i Mellanrundan och flest titlar först.

31 tankar på “Mästarnas Mästare; uppgift 2 av 15

    • Det är final så ribban behöver ligga en bit upp. Men jag trodde att fler skulle ge sig in på alternativa spår. Onsdag var andra spåret. Hade ”veckodagarna” kommit tidigare hade kanske någon bakom hamnat rätt. Jag tror och hoppas finalen kommer att bli jämn och spännande hela vägen. Sedan händer det att någon kommer in i ett flow och sticker iväg. Både jag och Ingen Vinnare längtar efter favorituppgiften. 😉

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar