Chans till en finalplats – eller förbättra sin chans i finalen

Sista tävlingsminut är lördagen den 5 oktober klockan 23:59

Om du vill lyckas ägnar du några minuter åt att scrolla de nio inläggen i kategorin FÖNSTER MOT GÅRDEN innan du tävlar. Notera min blå färg om det är en ensam ”segrare”. Grön färg om det är två eller fler som delar på ”segern”. Här är länken om du hellre föredrar det. https://gotlanduppochner.com/category/fonster-mot-garden/

Mina fem frågor + skiljefråga:
Människor:
Tror du jag kommer att se flest kvinnor, män, barn/ungdomar, lika många kvinnor och män, lika många kvinnor och barn/ungdomar, lika många män och barn/ungdomar eller att alla tre alternativen blir gröna till färgen på grund av att jag såg exakt lika många kvinnor, män och barn/ungdomar? Blev du trött nu? 😊
Det jag ville visa i skrift var att det finns sju möjligheter att välja på. Men om du tar en titt i kategorin Fönster mot gården blir det förhoppningsvis färre saker att välja på. Eller så är du en gambler.
Djur:
Tror du jag kommer att se flest katter eller hundar? Eller exakt lika många av båda djuren under min timme?
Fordon:
Som du kan se på tidigare redovisningar finns det fyra alternativ att välja på. Du kan tippa på privatbilar, firmabilar, cyklar och flygplan. Eller kombinera två eller fler om du tror det blir bättre.
Hjälpmedel:
Här finns det fem förslag att välja på. Rollator, rullstol, käpp, krycka/kryckor/gåstol och mobilanvändare. Eller kombinera två eller fler.
Aktiviteter:
Fyra aktiviteter som du kan välja enskilt eller kombinera. Lekplatsbesök, grillen, mattpiskare och bus.

Skiljefråga:
Eftersom jag fortfarande tror detta är ganska enkelt och chansen att mer än en tävlande fixar fem rätt är stor, så behövs det en skiljefråga.
Du ska gissa hur många träffar jag får under oktobertimmen. Åter igen. Titta längst ner på septemberinlägget i kategorin Fönster mot gården. För då får du med alla nio månaders träffar. Det är ganska dumt att gissa på 555 träffar om du är en av dem med 5 rätt. 😉

Precis som med förra månaden krävs det full pott – denna gång ”bara” fem rätt för att vinna en Skrap-Kryss och möjlighet till en till lott + stormästartitel i december.

Vinnarna 2019:
Januari: Louise Pettersson
Februari: Anne Bondin
Mars: Ditte Akker
April: Ditte Akker
Maj: Gunnel Moberg
Juni: Louise Pettersson
Augusti: Eva Rohlén
September: Ingen Vinnare
Oktober: Ingen Vinnare
December: Jag skriver välkommen till  Louise, Anne, Ditte, Gunnel och Eva. Ni får hålla utkik när december tar vid efter mina tre tävlingar i november. Undra vem av er som ska bli STORMÄSTARE 2019. Jag kom en vaken nattstund på hur månadstävlingarna under 2020 ska se ut. Alltid kul att testa något nytt.

Kvalifikationer:
En månadsseger ger en garanterad plats. Fler månadssegrar ger ett bättre utgångsläge i finalen. Fler liv för att tala ”spelspråk”.

20 tankar på “Chans till en finalplats – eller förbättra sin chans i finalen

  1. 1. Lika många kvinnor och barn/ungdomar
    2. Hundar
    3. Cyklar
    4. Mobilanvändare
    5. Bus
    Skiljefråga: 75

    Det är lika bra att chansa hej vilt och hoppas på tur. Kram

    Gilla

    • Tusen tack för ditt bidrag. 🙂

      2 rätt blev det. Men du var bäst på skiljefrågan Hoppas du haft det trevligt i mitten av Europa och att den tunga resväskan kom fram lyckligt.
      Håll utkik i december efter finalen. Vet visserligen att du har fullt upp denna månad.
      Kram

      Gilla

      • Jag ser fram emot finalen. December är egentligen inte så jobbig för mig. Allt jobbet ska vara klart den 30 november. Sen kan jag bara sitta och rulla tummarna.

        Gilla

  2. Då är det stängt här sedan några timmar tillbaka. Jag valde att sätta mig vid fönstret redan 1 oktober. Det inlägget kommer jag lägga in inom den närmaste tiden. Men nu ska det bli en kyrka och om det inte regnar blir det ett botaniska trädgården besök efter lunch. Hoppas du får en fin söndag. Kram Bosse

    Gilla

Lämna en kommentar